Raznosiš mi blato po kući

vidi se na šta ličiš...

10.10.2018.

zeleni smajlić

Danas dok sam hodala i gledala predase čujem trubi neko iz kamiona i pogledam kad seljačina neka izvirila od pasa kroz prozor i gleda vamo sa smješkom i pogledam ispred sebe kad naka treba u bijeloj haljini hoda vamo... :-D Nisam nikad uživo vidjela taj seljakluk već samo u filmovima pa sam bila presretna što sam mogla prisustvovat tome. Još ona pokušava nekako dostojanstveno da prođe a vidiš joj na faci rečenicu 'joj koji kurac što mene' :-D U titovoj dakle.

Prošlih nekoliko dana đe god da ja krenem tu il se migranti svađaju/hrvaju po ulici il pijani prolaze. I u grupama kad prolaze vazda neki bulji. Znaći izbjeć njih dungeta langeta prosjake i auta i proć bez da diram sivu macu i žutog cuku rukama i BRAVO JA - OTKOG JE DOSTA JE.

Juče sam kupila svoj prvi pravi grudnjak i masno ga platila, prodavačica je bila super i eto sad imam pravi pravcati sisodržač za svoje bizarne monstruozne proporcije koje se jednom rađaju.

Skinula sam naku aplikaciju kao kakav je bio vaš dan i nakon svakog dana biraš smajlija il tugija il sredinu. Svaki dan se zapitam jedno jednostavno pitanje, a to je šta ti fali pička ti materina nezahvalna i dođem do jednostavnog odgovora - vala ništa živa zdrava vesela i svi bitni su mi taki i pritisnem zeleni smajlič.

Raznosiš mi blato po kući