Raznosiš mi blato po kući

vidi se na šta ličiš...

12.11.2017.

za djevojčice i curice

Svako malo, trči trči pa tu su, ima grupa muškaraca kojima se podrazumjeva da su žene drolje i glupače i da ih treba ponizit što više. Te podgrupice nisu ni zatvorene već povezane s drugim podgrupicama i pojedincima koji se slažu s njima. Oni međusobno kad pričaju govore vazda masno plus poneko logičko razlaganje ideja da ravnopravnost nije u redu, pa 'logički' opet da je žena za kuhinje, a ne za klasičnog radnog mjesta (to sve nekako preko argumenta da ista rađa djecu). Te grupe, prosjek kad bi se gledo da bi bio jedna osrednje il malo više od prosjeka školovana gradska osoba s jačim socijalnim sposobnostima i kežual/sportskim ukusom u oblačenju. I nije to sad organizovano aktivno nešta nego isto ko one grupe što vazda kad treba srat na židove il cigane nešta tu su. I svi kolektivno prešute ove priče pred svojim ženama. Ne pričaju pred curom svoje ideje kako ravnopravnost ne valja, kako žene nisu za ove il one pozicije, kako im je prirodna pozicija inferiorna, a kod muškarca dominantna, kako su po prirodi mazohiste itd. nego se strateški ušute, pa poslije na sigurnom neđe trljaju t-rex ručice i razvijaju mišljenja.

Ugl otrovnice male i little fingeri kojima se ko po pravilu diže na neke prečudne stvari koje nisu nikad nikom rekli, nit će kad smjet reć. I kad ig sretnem nije da ih mrzim sad nego ko da mi je neko peksinjavog ljigu bacio u njedra gljhhh

Elem, gledala sam film Killer Joe, svidio mi se + ovo jutro što slijedi mogli bi se na nebu vidjet Jupiter i Venera pa eto ko bude budan prije 6... TAKOĐER, obećano mi je da će danas snijeg past i standardno svake godine se uzbudim za prvi snijeg i evo šipak niđe ništa, hoću da se probudim odma virnem kroz prozor a ono vani DO KOLJENA NAPADALO.

Raznosiš mi blato po kući